Om Mig

Jag heter Per-Anders Öhrn och startade det egna företaget Centrum för tillgänglighet 2011 efter många år inom näringslivet i olika positioner. Företagets inriktning låg från början främst på utveckling av hjälpmedel och tillgänglighet för personer med funktionsvariation samt som stöd och rådgivare åt kommuner och företag.

Idag fokuserar jag framför allt på att hjälpa nystartade företag såväl som mer etablerade företag att utveckla sina verksamheter. Min drivkraft är att se dig som person och företagare växa med ditt företag. Att ge dig idéer och verktyg att jobba vidare med som tar ditt företag till nya nivåer. Som affärsutvecklare erbjuder jag bland annat mina tjänster som affärsrådgivare via Timbanken och har även varit mentor åt startups och nyföretagare via Nyföretagarcentrum.

Mina styrkor är att starta upp företag och skapa fina förutsättningar för att lyckas. Med mig i bagaget har jag erfarenheter både från stora och små företag, bland annat som projektledare, kundansvarig, marknadsansvarig och som VD för ett säljbolag inom tjänstesektorn. Eftersom jag själv är egenföretagare vet jag vad det innebär att driva företag och har koll på de fallgropar man så lätt kan hamna i som småföretagare.

Läs mer om vad jag erbjuder inom affärsrådgivning och tillgänglighet eller kontakta mig för en konsultation!

Per-Anders Öhrn

Ägare och validerad tillgänglighetskonsult

Jag jobbar aktivt med att tillgänglighetsgöra arbetsplatser, torg, matbutiker osv. Jag ser fram emot att få träffa just dig och hjälpa dig att göra din verksamhet tillgänglig!