Affärsrådgivning för små och stora företag

Funderar du på att starta eget? Är du nyföretagare och vill ha hjälp med att nå ut till fler kunder? Eller har du en affärsidé som du skulle vilja jobba vidare med för att ta ditt företag till en ny nivå?

Låt mig hjälpa dig! Jag har jobbat med affärsutveckling och kundrelationer på både stora och små företag i över 25 år och kan bli ditt bollplank för att utveckla dina affärer, ge råd hur du kan tänka ur ett kundperspektiv samt hjälpa dig att jobba smartare med kundpositionering. Tillsammans tar vi reda på vilka som är dina kunder, hur du lättast får kontakt med dem och hur du säljer dina produkter eller tjänster på bästa sätt.

Jag har lång erfarenhet av försäljning, affärsutveckling och projektledning och drivs av att se företag växa. I ett samarbete med mig kan du bland annat få hjälp med att:

  • skapa marknads- och säljstrategier
  • ta fram affärsmodeller
  • hitta kunder och skapa kundnytta
  • utveckla din affärsidé och hitta nya vägar
  • se ditt företag växa globalt.

 

Låter det som något för dig? Boka affärsrådgivning med mig via Timbanken! Timbanken är ett stöd för dig som ska starta eller vill utveckla ett företag i Örebro län. Via Timbanken kan du få upp till fem timmars gratis affärsrådgivning av kvalificerade konsulter. Bakom Timbanken står Region Örebro län och länets alla kommuner.

Boka ditt möte med mig via Timbanken eller kontakta mig direkt på per-anders@ctill.se eller 076-811 71 00, så tar vi det därifrån!